Konferanser på Stratos

Stratos er kjent som en av Oslos store funkisperler og et av byens mest attraktive utleielokaler. Stratos har en unik og privat beliggenhet tolv etasjer over det yrende livet på Youngstorget i Oslo sentrum.

Omkranset av en 260 kvm terrasse, er Stratos en unik ramme for ditt møte/konferanse. Med praktisk Beliggenhet midt i Oslo sentrum og en unik panoramautsikt over “storbyen” – med fjorden, Holmenkollen og Operaen som bakteppe, er Stratos et fantastisk utgang- spunkt for ditt arrangement

Våre møtefasiliteter med historisk atmosfære, i hjerte av Oslo, gjør konferansen til noe helt utenom det vanlige. Stratos er et fleksibelt utleielokale som brukes til mange ulike arrangementer. Vi kan derfor tilby skreddersydde pakkeløsninger tilpasset ditt selskap, dine ønsker og ditt budsjett, uavhengig om det er lite, stort, privat eller i firmasammenheng. Vi har dyktige prosjektledere som, i samarbeid med kunden, utformer konsept, planlegger logistikk og koordinerer de tekniske aspektene før og under selve arrangementet.

Les mer om våre konferanse muligher i Oslo

Last ned vår konferanse presentasjon her

eivind holum