2.juledag på Stratos

2. juledag har vi gleden av å invitere deg med venner til den tradisjonsrike julefesten på Oslos tak. Vi pantsetter våre julegaver for å hyre inn Tommy Døske som DJ :-)

Vi gleder oss masse til å se alle venner og kjente denne kvelden. Ribba skal av, drikke skal inn, dansing skal på og vi skal feste nå. Festen starter klokken 22:00 med et hyggelig vorspiel der vi serverer velkomstgløgg og sprudelwasser, i tillegg til julegavepriser i baren naturligvis.

Vi venter et stappfullt Stratos, så kom derfor ufasjonabelt tidlig!


Dato: 26. desember 2017
Tid: 22.00 - 03.00
Adresse: Youngstorget 2a - 11 og 12 etasje
CC: 100,-

Dersom du ønsker å booke et bord sender du en mail til: info@stratos.as
Tagg dine bilder fra kvelden med #stratososlo og last de opp på sosiale medier.

TOMMY DØSKE

En av hovedstadens mest brukte DJ`s. En tryllekunstner med musikk og dansegulv. Med en full bookingkalender har også 2017 blitt nok et godt år for denne gutten. Tommy spiller musikk med sjel, husmusikk med følelser og det er hans allsidighet som gjør at han blir booket til klubber, festivaler, restauranter og gjør jobber for større brands år etter år. 

I tillegg til å være fast DJ på profilerte steder som Justisen, Stratos, Sollihagen og Uhørt har han spilt flere år på rad på Findingsfestivalen på Bislett. Han hart også delt scene og varmet opp for flere av de norske stjerneskuddene Matoma, Sonny Alven, CLMD, Broiler og Alan Walker.


https://soundcloud.com/tdoske
https://www.instagram.com/tommyloves/


Gledelig jul & velkommen til oss!
Hilsen alle på Stratos

Kim S