Nye menyer

Vi har samarbeidet med en av Norges beste kokker Øyvind Dalelv, som har satt sammen en meny med deilige retter som du kan bestille når du har et privat eller jobbarrangement på Stratos. 
 
På Stratos har vi lang og profesjonell erfaring med å arrangere selskaper og firmaarrangement, som for eksempel konferanser, seminarer, bryllup, sommerfester, firmamiddager og så videre. Vi har både lunsjbuffeter, tapasmenyer og treretters selskapsmenyer som du kan velge fritt mellom. 

Konferansemenyer 2018 stratos.png
Stratos tapas og fingermatmenyer 2018.png
Selskapsmenyer 2018.png

Smaksrike kombinasjoner

En av nyhetene i lunsjbuffeten vår er en nydelig laksesashimi med soyatapioka, fenikkel, vårløk og aspargesbønner. På selskapsmenyen kan vi tilby forskjellige forretter, hovedretter og desserter i ulike kombinasjoner – alt etter deres preferanser. Hva med for eksempel råmarinert kveite til forrett og bresert kalvebryst til hovedrett?
 
Husk desserten – den perfekte avslutningen på et nydelig måltid. En av våre nykommere er en frisk bringebærmousse med lakrismarengs og bær.
 
Book ditt neste arrangement på Stratos – vi er sikre på at det blir helt perfekt!

Kim SStratos