Back to All Events

BYSOMMER med Prettyboi + Chris Abolade + Choqwave

Fra å turnert både Norge og Europa rundt med Pasha, til å få utallelig dansegulv til å koke innenfor ring 3, til å stå på hovedscenen på Slottsfjell med NMG, til å varme opp for legender som Karpe Diem, Arif og Ferrari så kan man trygt si at Prettyboi Gov har bevist at han er en DJ som kjenner folket.

Govhram, som foreldrene hans kaller han, er også en del av det fremadstormende kollektivet Prettyboi, som har blant annet stått for det offisielle afterpartyet til Kadetten. Gov har altså en spesiell evne til å holde gulvet glovarmt helt til siste låt.

CHRIS ABOLADE, aka "Abbo", er både rapper, sanger og låtskriver. Han er en del av det kreative kollektivet Broslo, og jobbet som fotograf før han satset på musikkkarrièren. Singelen "Tranquilo" klatret i 2018 opp til 13. plass på VG Lista topp 20. Abbo's første EP "Christiania Brenner" ble sluppet 01.03.19, etterfulgt av sommerlåta "Bysykkel".

CHOQWAVE – også kjent som Sebastian Choquet – er en ung og sulten DJ som har vært på manges lepper det siste året. Han er en mann av mange sjangre - men spesialiserer seg innenfor Hip Hop og House. Etter å ha utmerket seg på scener som Rockefeller, Parkteateret, By:Larm og Slottsfjellfestivalen, er han nå klar til å lage god stemning på Stratos!

Dato: 05.07.2019
Tid: kl. 22.00–03.00
CC: 100
ID: 25

Earlier Event: July 3
KLUB KADETTEN – TBA
Later Event: July 6
Dan Bravo