Sommerfest på Stratos

Med en takterrasse på 260m²som omkranser hele lokalet,360˚ panoramautsikt over hele byen og Oslofjorden, blir Stratos en helt spesiell og unik ramme for din sommerfest.


Ønsker du å dele et hyggelig minne med dine kollegaer, venner eller familie, skreddersyr vi en velegnet opplevelse uavhengig om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. På byens tak, er det bare fantasien som setter grenser. Send oss gjerne en mail til info@stratos.as for å se om vi har ledig på ønsket dato. Les mer om arrangement på Stratos her

Vi minner også på at vi nærmer oss sommeråpent restaurant,takterrasse, lounge & klubb. Med byen beste utsikt er Stratos stedet å nyte deilig grillmat, den ikoniske utepilsen, musikk og årets sommersol. Årets sesong på taket, åpner den 20. Juni og vi holder åpent helt frem til 22. August - en lang og fin sommer med andre ord. Følg oss gjerne på facebook eller se www.stratos.as/sommerapent for mer info.

Velkommen til
Stratos Konferanse og Selskapslokaler
Youngstorget 2 A, O180 Oslo
Mail: info@stratos.as

eivind holumStratos