Øyanatt 2019

Øynatt Stratos torsdag 8. august.jpg

TORSDAG

🍌 Tradisjonsrike Øyanatt på Stratos starter i år opp på torsdag. Denne kvelden har residents Patski Love & Chris Stallion invitert Bruno Mars sin egen DJ Rashida fra LA til å fyre av startskuddet for 3 kvelder fulle av fest og god stemning. 🍉🍉 I tillegg opptrer stjerneskuddet Ousu Leigh live, og for å starte opp festen for full guffe kommer Stratos sine torsdagsresidents for sommeren; Groovy Tunes.

• 𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐉𝐄𝐑 •

ID: 23 år

Dato: 8. august

Tid: 22:00 - 03:00

Pris: 150kr med Øyabånd / 200kr uten

Billetter selges i døra samme dag.

• 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 •

DJ RASHIDA (US – BRUNO MARS/PRINCE)

DJen til to av verdens største, mest funky og sexy artister; Prince og Bruno Mars, er selvfølgelig en kvinne og heter DJ Rashida. Med tiden har hun etablert seg som en av verdens mest ettertraktede DJ’s og har rundet kloden for lengst. Som 18-åring kjøpte hun sine første platespillere mens hun bodde i Atlanta og begynte å spille på lokale klubber. Etter hvert flyttet hun tilbake til hjembyen Los Angeles og begynte å spille med folk som Kanye West, The Roots og John Legend og det var på legendariske House of Blues hvor hun klikket og begynte å jobbe fast som Prince sin DJ og ble et fullverdig bandmedlem. Etter at Prince gikk bort ble Rashida DJ for villkatten Kelis og i de siste årene har hun vært Bruno Mars sin faste 24K DJ noe som har brakt hun på verdens største scener.

PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Club Juicy-gutta Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I snart 14 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidig som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Club Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene R&B, House og Hip hop med mer er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene.

OUSU LEIGH (LIVE)

Ousu Leigh er en 20 år gammel artist fra Oslo som nylig har bygd opp et navn for seg selv, tross for å kun ha tre låter ute. Før Ousu hadde lansert noe musikk ble han booket til by:Larm festivalen 2019, hvor han spilte 2 fullsatte shows. Med hans debutsingel, ”Notice”, ble han NRK P3’s Månedens Urørt og hans andre singel ”Run From” har vært listet på P3 i over 4 måneder, I juni slapp han sin nyeste singel ”Oooh” som er en sommerlåt som får det til å krible i hele kroppen. Dette er en goodfeel RnB sang inspirert av et mer old school sound. Planene hans for året er å slippe singler og EP i løpet av 2019.

GROOVY TUNES

Groovy Tunes har i over et år levert det utelivsbransjen mangler. Med et helt nytt konsept har de dratt "klubbkvelder" til en annen dimensjon. Med brennhete tunes og utsolgte venues garanterer de en opplevelse du sent vil glemme. Tatovering og grillz skaffer du deg hos oss. Kom og dans!

Øyanatt FB banner fredag.jpg

FREDAG

🍦 Velkommen til en vill fredag på Oslos tak! Kvelden blir proppfull med krutt og energi. Franske HUGEL svinger innom rett fra verdens største festivalscener, Dutty Dior kommer og sier ”HALLO”, Dan Bravo tar med rykende ferskt solomateriale og festgarantistene Patski Love & Chris Stallion sørger fra trøkk med strictly bangers fra start til mål! 🍌🍉

• 𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐉𝐄𝐑 •

ID: 23 år

Dato: 9. august

Tid: 22:00 - 03:00

Pris: 150kr med Øyabånd / 200kr uten

Billetter selges i døra samme dag.

• 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 •

HUGEL (FR)

Den Marseille artisten, produsenten og DJen HUGEL slo for alvor igjennom i 2017 sammen med Robin Schulz og hitten ”I Believe I’m Fine” - og derfra har det bare gått en vei. I 2018 teamet han opp med R&B superstjernen Taio Cruz på hans singel ”Signs” og remikset deretter El Profesor sin hit ”Bella Ciao” som snart runder 100 Millioner streams på Spotify. I 2019 har han sluppet solo-singlene ”WTF” og ”Mama Mia”, begge låter er gjestet av sangeren Amber Van Day og har tatt dansegulv over hele verden med storm. HUGEL har også jobbet med Post Malone, remikset Charlie Puth ”Attention”, J Balvin, Willy William ”Mi Gente”, Robin Schulz, David Guetta & Cheat Codes med ”Shed a Light” og ikke minst Calvin Harris & Sam Smith ”Promises”. Samtidig som han fortsetter å lage club bangers som ”Can’t Let You Go” (Fabolous) og ”No Diggity” (Blackstreet). Han spiller på verdens største festivalscener som blant annet Tomorrowland og Mysteryland, var support på David Guetta sin European Arena Tour og har residencies på legendariske Ushuaia og Pacha på Ibiza.

DUTTY DIOR (NO) - Live opptreden

Dutty Dior har blitt et velkjent navn etter utgivelsen av suksesslåta ¨HALLO¨ med ”Karpe-sidekck” Isah som har streamet over 4 millioner ganger bare på Spotify. I februar ga han ut mixtapen ¨PARANORMAL¨ hvor låten ¨Problemer¨ figurerer i NRK serien ¨Kongen av Gulset¨ (som nylig vant pris på Gullruten). Han jobber for tiden med debutalbumet som kommer til høsten, men i mellomtiden vil han være å se på ulike festivaler og klubber rundt om i landet. Under konsertene inviterer han publikum med inn i sin egen verden og etterlater dem med et brennende ønske om å oppleve mer.

DAN BRAVO (NO)

Dan Bravo gikk fra å være en lokal Oslo-DJ til en produsent som raskt fikk oppmerksomhet fra plateselskaper og artister rundt omkring i verden i 2015. Via sine første uploads på Soundcloud fikk han signert låter og remikser til bla. Sony Music, The Bearded Man samt slapp sin første singel på det legendariske plateselskapet til Armin Van Buuren - Armada Music. Med jevnlige musikk slipp, flere millioner streams og support via, Soundcloud, Spotify og radio og mer ble Dan Bravo kåret til “Electronic Artist To Watch“ av NRK P3 i 2015. I tillegg til dette er Dan Bravo en av de mest populære DJene her til lands med langt over 100 jobber i året, enten om du finner han på en nattklubb i Paris, Hollywood eller i Oslo by vet Dan Bravo å spille opp til en hvilken som helst fest, stemning eller event.

Øyanatt FB banner lørdag.jpg

LØRDAG

🌸🌿 Til å avslutte årets Øyanatt-festiviteter på Stratos kommer den Sveitsiske superprodusenten og DJen Doobious! Multikunstneren DJ FMC starter showet, mens Chris Stallion & Patski Love som vanlig sørger for at alt fyrverkeriet på Oslos tak blir sendt opp til himmels før årets Øya er omme!🌿

• 𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐉𝐄𝐑 •

ID: 23 år

Dato: 10. august

Tid: 22:00 - 03:00

Pris: 150kr med Øyabånd / 200kr uten

Billetter selges i døra samme dag.

• 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 •

DOOBIOUS (CH)

Doobious er en av de mest talentfulle DJene og produsentene i Sveits og musikken hans har skapt stor buzz over hele verden. Artists som Major Lazer, Travis Scott, Camila Cabello, Quavo (Migos), Kygo, Pitbull, A-Trak og Chromeo har alle fått sine låter remikset av fysikeren fra Zurich. I tillegg til dette har han gitt ut egne låter på Diplo sitt plateselskap Mad Decent, A-Trak sitt label Fool’s Gold og ikke minst hit-fabrikken Spinnin’ Records. Hans DJ-ferdigheter er minst like rå som hans dyktighet som produsent, noe han har vist blant annet som vinner av Red Bull Thre3 Style og på klubber og festivaler fra øst til vest på kloden.

CHRIS STALLION & PATSKI LOVE

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Club Juicy-gutta Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I snart 14 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidig som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Club Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene R&B, House og Hip hop med mer er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene.

DJ FMC

Gjennom to NM-titler og snart 10 års erfaring har DJ FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet. Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Norske Red Bull Thr3e Style finalen to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra Hip hop til House, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere. FMC har spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015, og er fast turné DJ for rapper Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe og Cezinando.

Kim S